Sunday, 30 October 2011

Huishh,...lamanya tak memblog, hari2 browse blog sendiri,tpnya browse hanya utk dptkan link ke blog kekawan, cari resepi etc. ni dah nak masuk raya haji dah!!kejap je dah nak abis setahun.

nak update pasal my little baby, fareeq

1. Dia dah berjalan tahap laju sejak dpt kaki 2 weeks before raya
2. Dah pandai ckp mama, abam (abg), nak
3. Dah pandai merajuk, kalau kita marah terusla menghempaskan diri ke lantai, dlm 5 seconds pastu bangun,,akan dengan selambanya membuat onar semula
4. Hobby 1) menyepahkan rumah (tukang menambahkan kerja mama nak kemas umah) 2) dengar azan 3) makan semua benda asal jumpa je nak masuk mulut 4)hobby utama, main bola.ini gara2 abg2 nya hantu bola la...
5) makan chocolate, pastu jadi hyper!!
6) naik turun tangga....


banyak2 lagi kisah berlaku dalam 2-3 bulan yg lepas, macam 2 resepi try masak tp x pernah nya sempat nak masukkan dlm blog...

untuk kekawan selamat menyambut hari raya aidil adha yea....

3 comments:

Queenie said...

hi dear...

rasa2nya dulu you pernah masuk blog akak eh? baby tuh dah besar sekarang?
heroes jugak? comel2nya...

jaga depa elok2 ya...aset masa depan tuh!
sikenit akak, bila sebut kapalterbang = apam.
alam = ayam
ayam pun ayam...
hahaha...
letih layan budak2 nih tp moments paling manis! kan?

terimakasih sudi singgah lagi ke rumah akak yg tak seberapa tu...
singgah lagi...

mama IeMaNs said...

K Q, mmg ija selalu masuk ke blog akak, suka baca celoteh n tgk masakan akak yg sedap2 tu...sama cam akak..anak2 ija semuanya heroes...kena kuat mental n physical menjaganya

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111