Thursday, 1 July 2010

banyak nya agenda...

Huhuhu tinggal beberapa bulan je nak tinggal kat bumi mat salleh ni...agenda bertimpa2 nak di hadap. Hope semua smoothla..dengan izinNYA....

9/7 - midwife nak dtg buat house assessment..adui hai..umah den ni dah le penuh ngan kotak mesti minah ni bising2 kata umah x safe for baby!!

9/7 -24/7 - kak nani n family akan datang dr msia for holiday...kalau den bersalin awal..kena layan diri la nampaknya

28/7 - ini due date for delivery..minta2 awal le....semedang pulak supervisor x da kat UK.. 3 weeks for summer class di china..kan bagus kalau bersalin awal...by the time dia blk UK...den leh poie sekolah semula...angan2 je tuh....

18/9 until before 23/9 - ni tentative dates untuk pulang ke negara tanah kelahiran...malaysia. 23/9 dah kena report duty

dates lain ???? - bila pulak dates nya nak masuk barang dlm kontena, nak booking tiket n segala benda le ....sebelum blk msia ni?? adus pening kepala den...nak menyusun agenda

date for viva? - ini paling haru....makcik masih bertungkus lumus menulis...

2 comments:

~ yus ~ said...

Ni memang betul2 mencabar ni. Habis jer pantang dah nak balik mesia, nak buat pasport anak lg yer ijan. Moga semua di permudahkan...

Eh due date kita dengan awak lewat seminggu jjer ekk...:D

anon suria said...

InsyaAllah..semoga urusan dipermudahkan. banyakkan berdoa..